Riso inseamna "ideal"

Si credem cu adevarat acest lucru!

Tehnologia RISO - Fabrica RISO

Fondatorul RISO, Noboru Hayama, a ales numele companiei sale pentru un motiv bun. Este japonez pentru "ideal".

RISO se străduieşte să creeze tehnologii fundamental unice noi în comunicarea pe suport de hârtie printr-o abordare care pune accentul pe productivitate, de izolare de cost, şi versatilitate. Fiecare produs aflat în fabricaţie oferă aceste beneficii într-un echilibru care oferă soluţia ideală pentru clienţii noştri.

Multiplicatoare digitale

Imprimante Color ComColor

Risograph - tehnologia multiplicarii digitale

risograph tehnologie multiplicare digitala

Sistemul digital de RISOGRAPH duplicarea este un sistem de nouă generaţie de imprimare care îmbină cele mai noi tehnologii digitale cu principiile de imprimare şablon, în care cerneala este presat prin găurile de pe un maestru pentru a face printuri. Acest sistem integrat efectuează operaţiunea de scanare care cuprinde 1) imagine, 2) face maestru, 3) automată de master de încărcare / eliminarea de master, 4) de alimentare cu hârtie, 5) de imprimare, 6) cerneluire automat şi 7) de ejectie de hârtie.

Avantajale tehnologiei Riso

1. Puteţi tipări pe o multitudine de tipuri de hârtie (46-210 g/m2), inclusiv hârtie autocopiativă, plicuri, etc.

riso tipuri hartie

3. Costul/copie scade spectaculos pe măsură ce tirajul creşte.

costul per copie scade

2. Aveţi posibilitatea de a tipări într-o gamă cromatică variată (peste 20 de culori).

culori multiplicator digital

4. Echipamentul RISO este deosebit de fiabil, având o durată de viaţă de peste 10 milioane de copii.

riso fiabilitate

Imprimante Color ComColor

Multiplicatoare digitale

Comcolor - Imprimante color de mare viteza

(tehnologia de imprimare FORCEJET)

riso comcolor forcejet

Seria noastră de ComColor este echipat cu tehnologia de imprimare FORCEJET ™ de mare viteză, dezvoltate pentru imprimante de birou, bazate pe tehnologie cu jet de cerneală de înaltă performanţă utilizate în aplicaţii comerciale.

FORCEJET ™ dispune de patru culori-316mm la nivel in-linie de imprimare cu jet de cerneală capete dispuse în paralel, care sunt capabile de a imprima pe muchia scurtă lăţime hârtie A3, cu o singură trecere.

Cyan, negru, magenta, galben şi apoi picăturile de cerneală sunt pulverizate rapid pe hartie care trece pe sub capetele de imprimare. Mai mult decât atât, FORCEJET ™ este capabil de expresii gradare de precizie, prin controlul de cerneală-meniurile de volum de până la opt gradatii pe punct.

Seria ComColor atinge lume, cea mai mare viteză de imprimare de potrivire de mare viteză de imprimare, cu o funcţionalitate de alimentare cu hârtie rapidă şi stabilă.

Riso ComColor